Paskaninkite Žaliųjų daržovių sriubą
7 dienos valgant tą pačią sriubą – nemenkas iššūkis ir patiems ryžtingiausiems. Mes siūlome paeksperimentuoti ir pagardinti sriubą įvairiais nekaloringais priedais. Gaukite papildomų naudingųjų medžiagų iš mūsų rekomenduojamų priedų sąrašo.

Karis
Papildomas aštrumas gali dar efektyviau tirpdyti riebalus. Intensyvus skonis gali pagerinti virškinimą. Kario mišiniuose esanti ciberžolė mažina pilvo pūtimą ir kitus dėl netinkamos mitybos susijusius požymius.
Įberkite kari prieskonių miltelių pagal skonį verdant sriubą intensyvesniam skoniui.

Kalendra
Prieskonyje esančios medžaigos gali padėti skaidyti riebalus ir gerinti medžiagų apykaitą. Kalendros nuo seno vartojamos organizmo valymui.
Įberkite žiūpsnelį šviežių kapotų kalendrų prieš patiekdami sriubą.

Krapai
Šviežiuose krapuose esantys mineralai ir kitos naudingosios medžiagos praturtina organizmą. Šis prieskonis gali padėti sumažinti cholesterolio ir gliukozės kiekį organizme.
Įberkite žiupsnelį šviežių kapotų krapų prieš patiekdami sriubą.

Tofu sūris
Šis vegetarų pamėgtas produktas turi net du kartus daugiau kalcio nei karvės pienas. Tai mažo kaloringumo priedas, suteikiantis sotumo jausmą, pripildantis organizmą lengvai virškinamais baltymais.
Įdėkite keletą gabalėlių tofu sūrio prieš patiekdami sriubą.

Vištienos krūtinėlė
Tai baltymų šaltinis, kuriame gausu B grupės vitaminų, kitų naudingųjų medžiagų, spartinančių medžiagų apykaitą. Patroškinta vištiena sriubai suteiks malonų poskonį ir aromatą.
Apkepkite kubeliais ar juostelėmis pjaustytos vištienos krutinėlę, pagardintą norimais prieskoniais ir įdėkite prieš patiekdami sriubą arba išvirkite ruošdami sriubą.

Lašiša
Žuvis, kurioje gausu sveikų riebalų, vitaminų A, B, D, kalio ir seleno. Su prieskoniais ir lašeliu alejaus patroškinta žuvis išties pagardins sriubą, o jūsų dietai suteiks įvairovės.
Apkepkite kubeliais lašišos file, pagardintą norimais prieskoniais ir įdėkite prieš patiekdami sriubą arba išvirkite ruošdami sriubą,
